Feest Uitje Volendam

Gepubliceerd jun. 02, 21
4 min read

Uitjes Edam Volendam

Escape room Of wat dacht je van onze escape room? Een hele bijzondere! Tijdens onze verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime kamers, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking (BB) vroeger werkte. dagje volendam. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? Bowlen Blijf je liever met beide benen op de grond staan? Dan kunnen jullie ook gaan bowlen.

Onze witte banen hebben namelijk speciale LED verlichting, wat het meteen een feestelijk tintje geeft. Helemaal met muziek erbij. Wie van jullie scoort de eerste strike? Karten Karten valt bij iedereen goed in de smaak. Helemaal met onze elektische karts, want die zijn supersnel en stinken niet naar benzine. Scheur scherp de bochten door over ons spannende circuit met LED verlichting (fietsverhuur volendam).

All in the game Heb je een diverse groep? Dan is All in the game een aanrader, want hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen. Bedrijfsuitje Noord Holland outdoor Toch liever een luchtje scheppen? Groot gelijk, want onze omgeving zit vol mooie plekken. En die kunnen jullie allemaal ontdekken tijdens een tour op de Solex of een Vespa.

Activiteiten Volendam Oktober

Bedrijfsuitje Noord Holland op maat Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En kun je wel wat hulp gebruiken, dan staan we voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan moet voldoen.

Activiteiten Volendam NovemberUitjes Volendam - Het Leukste Dagje Uit

Met de mogelijkheden voor eten en drinken erbij als je dat wenst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

Dagje weg met kinderen in Volendam, wat te doen?

Voor kinderen valt genoeg te beleven. Wat dacht je van een kinderspeurtocht tijdens je dagje Volendam? Of breng een bezoek aan de stroopwafel experience of palingrokerij museum. Bekijk alle uitjes hier

Wat kan je op zondag doen in Volendam?

In het centrum van Volendam zijn de meeste winkels open op zondag. Hierdoor kan je elke week lekker komen winkelen op een lekker visje eten aan de gezellige dijk. De Volendam-Marken Express boot vaart ook elke zondag. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om de boot naar Marken te pakken. In de zomer zijn de winkels meestal open van 10.00 uur tot 18.00 of 19.00 uur. In de winter zijn ze vaak wat eerder dicht.

Wat kost een dagje Volendam?

De prijs van een dagje uit hangt af van het arrangement. Wil je een foto in Volendams kostuum boeken? De prijs hiervoor bedraagt: € 6,75 per persoon. Wil je een boottocht naar Marken maken? De prijs hiervoor bedraagt € 12,50 voor volwassenen en € 6,25 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot vier jaar zijn gratis. Wil je een middag of dagje in Volendam verblijven? Boek dan een arrangement. Je profiteert dan van combinatiekorting. Een populair uitje is het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Dit is een compleet verzorgd arrangement met lunch, foto in Volendams kostuum, puzzeltocht én diner. De prijs bedraagt: € 55,00 per persoon.

Welke bezienswaardigheden vind je in Volendam?

In Volendam is veel te zien. Je vindt aan de dijk de authentieke visafslag, Hotel Spaander, de traditionele kwakken (oude vissersboten) en het Stolphoevekerkje. Ook vind je langs de dijk prachtige bronzen beelden van de Bap (opa), Ootje (oma) en de Visserman. Elk beeld kent zijn eigen verhaal. Onze puzzeltochten en rondleidingen brengen jullie langs al deze bezienswaardigheden. Na een puzzeltocht of rondleiding weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familiedag, met je sportteam of in welke samenstelling dan ook. We hebben voor iedereen iets leuks! Bedrijfsuitjes in de buitenlucht zijn altijd leuk, van lekker ontspannen tot uitdagend en sportief. bedrijfsuitje volendam. En voor de prijs hoef je het niet te laten, vanaf 25 euro heb je al een volledig arrangement.

Uitjes Edam Volendam

Voor een origineel bedrijfsuitje Noord-Holland kies je natuurlijk voor één van de bijzondere forten van de Stelling van Amsterdam of de Hollandse Waterlinie. vrijgezellenfeest volendam. Deze forten voldoen inmiddels allemaal aan de modernste eisen, maar beschikken nog steeds over hun historische en robuuste sfeer. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje.

Familie Activiteiten VolendamLibelle Uitje Volendam


Ze bevinden zich namelijk stuk voor stuk in het lommerrijke groen, omgeven door een verdedigingswal en een fortgracht. U bent hier even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Terwijl de grote stad nooit ver weg is. Dat heeft te maken met de oude Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van het fort.

Personeelsuitje VolendamDagje Volendam En Marken
Vrijgezellenfeesten Volendam - EventsVolendam Experience + Foto In Klederdracht + Digitale Tour
  • dagje volendam en marken
  • dagje volendam actie
  • dagje volendam corona
  • familie uitje volendam
  • uit in volendam
  • goedkoop dagje volendam
  • dagje volendam parkeren
  • dagje volendam 2 personen

En dat karakter is zo bijzonder dat de Unesco de forten op de lijst van werelderfgoed heeft gezet. IJmuiden, Noord-Holland Capaciteit: 12 - 500 Geopend: Hele jaar Sfeer: Zakelijk, outdoor Alkmaar, Noord-Holland Capaciteit: 40 - 100 Geopend: Hele jaar Sfeer: Groen, stoer Bussum, Noord-Holland Capaciteit: 50 - 120 Geopend: Hele jaar Sfeer: Gezellig, rust, Grote en kleine forten, We hebben voor een bedrijfsuitje Noord-Holland grote en kleine forten, zodat we altijd wel een fort hebben dat past bij de omvang van uw bedrijfsuitje.

Overnachting Volendam

Denkt u eerder aan een klantendag met 500 gasten? Dan moet u op Forteiland IJmuiden zijn. Zo is er voor elk bedrijfsuitje wel een geschikt fort in Noord-Holland. Catering op het bedrijfsuitje, Een bedrijfsuitje valt of staat natuurlijk met een goede catering. Daarom besteden we aan dat onderdeel veel aandacht.

Als u door Noord-Holland rijdt valt u van de ene in de andere verbazing. Eerst rijdt u door de groene weilanden en voor u het weet bevindt u zich midden in de stad. In de gezellige Noord-Hollandse steden zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar zijn er vele mogelijkheden om voor uw groep een passend uitje te organiseren (wat is er te doen in volendam).

- Indoor en outdoor uitjes - Keuze uit 200+ uitjes - Begeleid door professionals - Een van A tot Z geregelde dag weg Voor u hebben wij ons gehele aanbod in Noord-Holland op één pagina verzameld. Bekijk alle mogelijkheden en laat ons uw wensen weten voor een perfecte dag weg.

Dagje Uit In Volendam

Volendam Experience + Foto In Klederdracht + Digitale TourDagje Uit In Volendam? Kom Varen

Ook heeft Monsterevents in onder andere Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht vele uitjes om uw dag in te vullen (dagje volendam) (weekendje volendam). Wilt u het typische Noord-Holland ervaren? Zie hieronder onze Noord-Hollandse toppers: Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum).

Noord-Holland biedt deze diversiteit waarbij wij als Evenementenbureau ons naar harte lust kunnen uitleven in organisatie van uw activiteit, feest of event. Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens diverse mogelijkheden op het gebied van uitjes in andere steden. Neem een kijkje en ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel.

Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Noord-Holland, een origineel themafeest Noord-Holland, groepsactiviteit Noord-Holland, bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke evenementen. Voor informatie kijkt u op .

Navigation

Home

Latest Posts

Dagje Volendam Marken Express

Published Jul 19, 21
6 min read

Presentatie-materiaal

Published Jul 04, 21
0 min read

Keukenapparatuur Engels

Published Jun 26, 21
1 min read